Webshop » Handschoenen » Handschoenen VBR-Belgium » Snijwerende winterhandschoenen VBR Leer Spec Wol » Medium - Snijwerende winterhandschoenen VBR Leer Spectra Wol VBR-Belgium

Medium - Snijwerende winterhandschoenen VBR Leer Spectra Wol VBR-Belgium

VBR-Leer-Spectra-Wol-M Medium - Snijwerende winterhandschoenen VBR Leer Spectra Wol VBR-Belgium€ 60,00 inclusief BTW

Uitverkocht

De snijwerende leer winterhandschoenen VBR-PG-40 Spectra-Wol zijn speciale snijwerende handschoenen die gemaakt zijn voor het gebruik tijdens de winter in een koude en natte omgeving zoals in sneeuw en ijs en hebben de bedoeling uw handen droog en warm te houden en daarbij een snijwerende bescherming van Spectra met een snijweerstand niveau 5 te bieden in een comfortabel ontwerp. Het zijn dus ideale winter handschoenen voor Politie, bewakingsagenten en hulpdiensten tijdens de winter en zijn geschikt voor dames en heren.
.
De buiten laag van de snijwerende leer winter handschoenen VBR-PG-40 Spectra wol is gemaakt uit een zacht waterbestendig leer en de handschoen is voorzien van een sluitingstrap om goed aan te spannen aan de pols.
.
Om de handen droog te houden zijn de snijwerende lederen winterhandschoenen VBR-PG-40 Spectra-Wol voorzien van een Helsapor membraam die waterdicht, wind dicht en ademend is. Dit Helsapor membraam houdt het sneeuwwater buiten maar is ademend en belet dat de handen zweten in de handschoenen.
.
Als snijwerend bescherming zijn de snijwerende lederen winterhandschoenen VBR-PG-40 Spectra-Wol voorzien van een snijwerende binnen voering die gebreid is uit een mengsel van Spectra van Honeywell met wol. De Spectra van Honeywell heeft uiteraard een snijweerstand niveau 5 maar de wol houd de warmte van de handen wast en vormt een goede isolatie tegen de koude zoals een normale wollen handschoen.
.
Deze snijwerende handschoenen zijn geschikt voor militair, politie en persoonlijke verdediging. Ideaal winter handschoen voor op de fiets of motor.