Webshop » Vesten » Steekwerende vesten » Steekvesten Deluxe KR1-SP1 » Small - Steekvest Deluxe KR1-SP1 zwart

Small - Steekvest Deluxe KR1-SP1 zwart

Steekvest Deluxe KR1-SP1 zwart - S Small - Steekvest Deluxe KR1-SP1 zwart
Steekvest Deluxe KR1-SP1 zwart - S Small - Steekvest Deluxe KR1-SP1 zwart€ 675,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  
Deluxe discrete steekvest Titanskin KR1-SP1 zwart van het merk Engarde in maat Small. Dit Deluxe steekwerend vest is ademend en biedt superieur comfort, zelfs bij langdurig gebruik in warme klimaten. Het Deluxe steekvest is speciaal ontwikkeld voor discrete missies en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Goed verstelbaar en aanpasbaar voor een goede pasvorm. Dit discrete steekwerend vest wordt vaak onder kleding of onder een uniform gedragen door bewakers of gewone burgers die bescherming nodig hebben.. Deze vest is enkel gecertificeerd als steekwerend vest waardoor het vrij verkrijgbaar is zonder vergunningen of speciale documenten.
.
Bij dit Deluxe steekvest KR1-SP1 staat de KR1 voor een weerstand tegen aanvallen met messen. De steek weerstand KR1 is gebaseerd op de Engelse HOSDB normen. Deze anti mes beschermende vest heeft een bescherming die gebaseerd op een mesaanval met een energie van 24 joule, waarbij de punt van het mes niet dieper dan 7 mm mag dringen door de vest en met een energie van 36 joule mag de punt niet dieper dan 20 mm doordringen.
-
De SP1 is een weerstand tegen aanvallen van priemen (spikes). Priemen zijn compleet anders dan messen, omdat ze een heel klein contactoppervlak hebben en zeer moeilijk te stoppen zijn. Onder aanvallen met priemen verstaat men; scherp geslepen schroevendraaiers, geslepen nagels, ijspriemen, breinaalden, enz. .. De spike weerstand SP1 is ook gebaseerd op het Engels HOSDB normen. Deze bescherming is gebaseerd op een spike aanval met een energie van 24 joule, waarbij de punt van de spike niet meer dan 7 mm mag dringen door vest en met een energie van 36 joule, mag de punt niet dieper dan 20 mm doordringen.
.
Dit Deluxe steekvest wordt geleverd met een opbergzak van Engarde
.
Maten
.
maten-engarde-nederland