Webshop » Plaat dragers » Triton plaat drager » Triton plaat drager met 4 zachte NIJ-3A(04) kogelwerende pakketten

Triton plaat drager met 4 zachte NIJ-3A(04) kogelwerende pakketten

Triton 4 pakketen NIJ-3A(04) Triton plaat drager met 4 zachte NIJ-3A(04) kogelwerende pakketten
Triton 4 pakketen NIJ-3A(04) Triton plaat drager met 4 zachte NIJ-3A(04) kogelwerende pakkettenTriton 4 pakketen NIJ-3A(04) Triton plaat drager met 4 zachte NIJ-3A(04) kogelwerende pakkettenTriton 4 pakketen NIJ-3A(04) Triton plaat drager met 4 zachte NIJ-3A(04) kogelwerende pakketten€ 750,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  
.
De Triton plate carrier van SAT bevat twee uitwendige zakken vooraan en achteraan om twee beschermende pakketten in te stoppen. De binnenkant is voorzien van een anti-slip weefsel die de carrier perfect helpt vasthouden op de carrier eronder. De Triton carrier is ook voorzien van een 3D Spacer voering voor maximum comfort en om trauma te reduceren. In principe kan deze carrier ook apart gedragen worden. Deze Triton plate carrier biedt bescherming vooraan en achteraan en niet langs de zijkanten. Het voordeel hiervan is dat de zijkanten minder dik zijn dan bij een normale kogelwerende vest met als voordeel dat men hiermee comfortabel een schouderholster kan dragen. Dit heeft ook zijn voordelen in tijdens de zomer waardoor er een betere ventilatie is langs de zijkanten en de Triton plate carrier dan aanzienlijk frisser is dan een volledige kogelwerende vest. De Triton heeft een Tabard stijl ontwerp voor het gebruiksgemak en een perfect aanpassen door de door de schouder en buikriemen. De Triton kan ook geüpgraded worden naar NIJ-4 om de Klashnikov munitie te stoppen door er twee harde ballistische platen in te stoppen.
-
Deze Triton carrier is uitgerust met vier standaard beschermende pakketten NIJ-3A(04). Deze NIJ-4(04) kogelwerende pakketten liggen dus twee aan twee boven op elkaar. Zodat de pakketten dubbel zijn. Deze dubbele bescherming kan van nut zijn bij bomexplosies of tegen bepaalde types doorborende pistool munitie.
-
De beschermingswaarde is volgens de Amerikaanse NIJ normen, waarbij de 3A staat voor een ballistische bescherming tegen handvuurwapens in de kalibers 9x19 mm en .44 Magnum met normale munitie. De Amerikaanse standaard normen NIJ-3A (04) zijn ook vandaag nog hier in Europa van vrij groot nut. Immers deze kogelwerende vesten NIJ-3A (04) stoppen alle normale 9X19 mm patronen en tevens de zware .44 Magnum revolver kogels. Tevens kan ons NIJ-3A (04) pakket ook de krachtige 7.62x25 mm patronen stoppen uit het Russisch TT-33 Tokarev pistolen die regelmatig in het bezit zijn van buitenlandse criminele bendes. Deze kogelwerende vest biedt tevens een minimale bescherming tegen normale aanvallen met messen tot een energie van 15 Joule. Een kogelwerende vest volgens de NIJ-3A (04) norm is lichter dan een kogelwerende volgens de nieuwe NIJ-3A (06) normen. Het lager gewicht is dus een voordeel factor bij de keuze voor dit type van beschermend pakket. 
-
Het NIJ-3A(04) kogelwerend pakket biedt ook een steekwerende bescherming tegen aanvallen met messen tot met een kracht van 15 Joule.
.