Webshop » Vesten » Kogelwerende vesten kogelvrij vest » Executive kogelwerend kogelvrij gilet ondervest Engarde

Executive kogelwerend kogelvrij gilet ondervest Engarde

Executive™ kogelwerend en steekwerend gilet ondervest Engarde® zwart. Verborgen discreet kogelvrij en steekvrij kostuum gilet heren legaal online kopen
.
Het Executive™ kogelwerend en steekwerend gilet ondervest Engarde® zwart is speciaal geschikt voor personen met een representatieve functie zoals zakenmensen, politici, discrete beveiligingstoepassingen. Dit verborgen kogelvrij en steekvrij kostuum gilet heren kan men legaal online kopen in België en Nederland zonder vergunning. 
.
Executive™ kogelwerend en steekwerend gilet ondervest Engarde® zwart. 
.
Het Executive™ kogelwerend en steekwerend gilet ondervest Engarde® zwart is speciaal geschikt voor personen met een representatieve functie zoals zakenmensen, politici, discrete beveiligingstoepassingen en kan zichtbaar of verborgen onder een maatpak of blazer gedragen worden.
.
De hoes is gemaakt van stevig zwart katoen en is voorzien van twee zakjes en een reeks knopen waardoor het kogelvrij en steekvrij vest er uitziet als een normale gilet ondervest en onopvallend kan gedragen worden. De sluitingen zitten langs de zijkant achteraan en de schouderbanden achteraan en biedt bescherming aan de voorkant, achterkant en zijkanten.
.
De Executive™ hoes kan voorzien worden van de standaard kogel- en steekwerende pakken van Engarde® de NIJ-2 COMFORT™ of de NIJ-3A(04) MT-PRO™ of NIJ-3A (06) + 7.62x25mm Tokarev FLEX-PRO™ 
.