Webshop » POLITIE UITRUSTING » Politie handschoenen

Politie handschoenen

.
Politie handschoenen kopen belgie, Turtleskin steekwerende en naaldwerende handschoen te koop, vbr-belgium aramide steek en snijwerende schiet handschoenen, handschoenhouder voor riem koppel, politie uitrusting en tactische accessoires beveiliging, politiekledij, kogelvrije vest materiaal  
.

Politie handschoenen kopen België

.
rek-handschoenen-520
.
VBR-Belgium is een winkel voor uitrusting van politie en beveiliging. Wij verkopen handschoenen onder het label van VBR-Belgium.
.

.
Handschoenen VBR-Belgium
.
 Wij ontwerpen ook speciale handschoen of op vraag van de klant. Onze snijwerende handschoenen zijn voorzien van een aramide binnenvoering waardoor deze uitstekend steek- en snijwerend zijn. 
.
turtleskin-logo

Handschoenen Turtleskin
.
Wij zijn ook verdeler van de Turtleskin politie handschoenen. Turtleskin heeft als eerste fijne aramide dun en stak geweven waardoor men een goede naaldwerende bescherming komt. Dit principe staat op patent en kan door niemand anders gebruikt worden. Hierdoor beschikt Turtleskin over de dunste snijwerende, steekwerende en naaldwerende handschoenen die op de markt zijn. Gezien deze Turtleskin handschoenen vrij dun zijn en een goed strakke pasvorm hebben zijn ze ideaal om het politie werk te verrichten met beschermende handschoenen aan. Dit gaat tot het fouilleren tot het gebruik van wapens met handschoenen aan.
.
alpha-pistool-groot-1
.
Turtleskin Alpha politie handschoenen
.
Turtleskin zijn uitstekende naaldwerende schiet handschoenen voor politie gebruik.
 Wij wijzen erop dat het gebruik van dikke handschoenen waarmee de politieagent niet kan schieten of veilig zijn wapen mee kan manipuleren een gevaar voor de agent en de omstanders is!  
.
handshoenhouder-1-002

Handschoenhouder

.
Wij hebben ook handschoenhouder voor riem koppel, politie uitrusting en tactische accessoires beveiliging, politiekledij, kogelvrije vest te koop.
.
sirus-blauw-3-006-wit50
Kogelvrije vesten politie
.
.
Link naar vbrbelgium.com pagina Politie handschoenen

Heeft u een vraag?