Webshop » POLITIE UITRUSTING » Politie kogelwerende vesten » Politie plate carriers » Triton NIJ-4 Conj. NIJ-3A Politie plate carrier (2017)

Triton NIJ-4 Conj. NIJ-3A Politie plate carrier (2017)

Triton NIJ-4 Conj. NIJ-3A Triton NIJ-4 Conj. NIJ-3A Politie plate carrier (2017)
Triton NIJ-4 Conj. NIJ-3A Triton NIJ-4 Conj. NIJ-3A Politie plate carrier (2017)Triton NIJ-4 Conj. NIJ-3A Triton NIJ-4 Conj. NIJ-3A Politie plate carrier (2017)€ 660,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  
-
De Triton plate carrier van SAT bevat twee uitwendige zakken vooraan en achteraan om harde ballistische platen in te stoppen. Dit is de perfecte oplossing om uw zachte kogelwerende vest up te graden naar een hogere beschermingswaarde. Een extra plate carrier voor harde ballistische platen geniet de voorkeur bij veel politiediensten. Deze wordt dan boven de zachte kogelwerende vest gedragen. De binnenkant is voorzien van een anti-slip weefsel die de carrier perfect helpt vasthouden op de carrier eronder. De Triton carrier is ook voorzien van een 3D Spacer voering voor maximum comfort en om trauma te reduceren. In principe kan deze carrier ook apart gedragen worden. Deze Triton plate carrier biedt bescherming vooraan en achteraan. Heeft een Tabard stijl ontwerp voor het gebruiksgemak en een perfect aanpassen door de schouder en buikriemen.
.
Bevat twee stuks Harde ballistische platen Level NIJ-IV In conjunction met NIJ-3A(04)
Dubbel gebogen. Volgt goed de vorm van de borst.
Standaard afmetingen: 250x300 mm.
Gewicht: 2.9 kg.
Stopt:
7.62x63 mm AP (30-06)
7.62x51 mm AP (FAL)
7.62x39 mm AP (AK-47)
5.56x45 mm AP (M16)
-
 Voor de aankoop van een harde ballistische plaat is geen vergunning nodig!
Toch vallen hare ballistische platen onder de wapenwet i.v.m. dual-use producten. De overheid eist dat de verkoop in vertrouwen gebeurd aan personen boven de 18 jaar en dat er een eindgebruikersverklaring opgesteld wordt.
.
Hier PDF file eindgebruikersverklaring voor personen: a-eindgebruikersverklaring-platen 
.
De eindgebruikersverklaring ondertekenen en het origineel opzenden per post naar ons samen met een kopie van uw identiteitskaart.
-
De Online verkoop van een harde ballistische plaat gaat pas door als alle formaliteiten vervuld zijn!

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.