Webshop » Vesten » Steekwerende vesten steekvest » Steekwerende vest economic steekvest

Steek werende vest economic

.
De verschillende soorten goedkope steekwerende vesten economic zijn voorzien van een Basic Economic steekwerende pakket en zijn snijwerend, steekwerend en slagwerende. Een ideale low budget oplossing voor een algemene anti-steekpartij bescherming.
.
    .
    De Basic Economic vest is voorzien van twee zakken ( voor en achter) om harde beschermingsplaten in te stoppen. Bij deze Basic Economic vest worden er twee harde aluminium platen geleverd met een dikte van 1.2 mm. De steekweerstand op de harde platen met het kunststof harnas eronder is ongeveer 14 Joule. Deze twee harde platen beschermen vooral de hart- en maagstreek voor en achter tegen een directe steekaanval. De hoogte van de kunststof plaat is beperkt en loopt niet tot de schouders om voldoende bewegingvrijheid te hebben.
    -
    Door het gebruik van twee harde aluminium platen is de vest ook slagwerend en beschermt hij de drager tegen stok- en vuistslagen. Het zachte kunststof harnas biedt een elementaire bescherming tegen een aanval met gebroken glazen terwijl de plaat een bescherming bied tegen messen, priemen en naalden.
    .